[:en]

[:en]

Very friendly hosts who created a very good atmosphere. Cosy yellow house around a very nice and clean swimming pool. Nice quiet surroundings.
Dorte & Michael
Vi havde 10 fantastiske dage på Normann Safari Lodge. Værelserne er i top, smagfuldt indrettet med afrikanske temaer, og dejlig rummelige med rengøring hver dag.
Else
I gestori sono due danesi molto simpatici e disponibili che da sei anni hanno deciso di vivere in un luogo così differente dal Nord Europa.
Maria
[/fusion_builder_column_inner]

PRISER

Normann Safari er behageligt beliggende for gode seværdigheder og fantastiske oplevelser, vi er med glæde behjælpelige med råd og forslag til jeres ophold.

Vore priser for indkvartering per nat er tilgængelige ved BESTIL NU linket, men drejer det sig om ophold af længere varighed eller deciderede safari pakke til grupper og familier, så foreslår vi at du sender en mail til os (info@normannsafari.com) med din forespørgsel, ønsker, datoer samt antal personer. Det vil glæde os meget at skræddersy det bedste program og prisforslag til dig.

LIDT GENERELT

På hotellet:

  • Et par af vore værelser er egnede til 1 ekstra seng, grundet begrænset plads med en tredje seng i værelset anbefaler vi dog denne løsning til børn eller teenagere kun.
  • Børnerabat til børn under 12 år er mulig, hvis barnet indkvarteres med 2 fuldt betalende.
  • Barnestol, barnesæde, tremmeseng og klapvogn kan bestilles.
  • Funktionshæmmede gæster kan bestille badestol, toiletstol samt lift til svømmebassin.
  • Basis pris er for indkvartering med kvartpension, vores morgenmad serveres mellem 07-09 (tidspunkt aftales ved ankomst).
  • Safari pakker indeholder som regel en samlet pris for gruppens indkvartering med halv- eller helpension samt forudbestilte udflugter mm.

Trådløst internet forefindes, men det er ikke det hurtigste, vi kalder det ”bush standard”!

Rabatter og tilkøb er ikke gældende for feriehus gæster, da denne enhed er selvstændig og på selv forplejende basis.

BETINGELSER OG BETALING

Ved bestilling af kortere ophold eller blot en nat henviser vi til linket BESTIL NU.
Ved bestilling af længere ophold eller safari pakke (som regel min. 7 nætter), foreslår vi, at du sender en mail til os (info@normannsafari.com) med så mange oplysninger som overhovedet muligt; antal personer i gruppen, antal nætter, periode eller faste datoer, udflugter, ønsker, forestillinger og spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Normann Safari accepterer indbetaling til vor bank konto i Danmark og i Sydafrika – alle gebyrer betales af indbetaler, hvis ikke dette er tilfældet, forbeholder Normann Safari sig ret til opkræve det beløb svarende til hvad udgiften har været for Normann Safaris modtagelse.

Kindly be aware that a deposit of the first night’s stay is required within 72 hours to secure the reservation.

DEPOSITUM

Ved bestilling af korte ophold opkræves depositum på 50% af hele opholdet, vi sender bekræftelse for bestillingen og i denne bekræftelse vil vi oplyse om betalingsbetingelserne.

For længere ophold eller safari pakke sender vi ligeledes en bekræftelse med betalingsbetingelser, som ligeledes kan ses i skema nedenfor.

Dage før ankomst Depositum
45 + 25%
30 – 44 50%
0 – 29 100%

ANNULLERING

Skulle det blive nødvendigt at annullere ophold / safari pakke, bedes du hurtigst muligt kontakte os på info@normannsafari.com

Allerede indbetalte depositum er svarende til annulleringsgebyr og må derfor anses for at være tabt.

FORCE MAJEURE

Normann Safari følger sydafrikansk lovgivning og forbeholder sig ret til at annullere alle bestillinger når som helst i forbindelse med force majeure, ved krigslignende forhold, lignende situationer og aktioner, naturkatastrofer, brand og andre truende eller skæbnesvangre forhold der er udenfor vor indflydelse. I fald Normann Safari ser sig nødsaget til at annullere grundet force majeure, vil det allerede indbetalte beløb blive refunderet, når der ikke har været udgifter for Normann Safari forbundet med annulleringen. Der kan herefter ikke stilles krav til Normann Safari om nogen form for kompensation eller yderligere erstatning.

[:de]

[:de]

[:de][/fusion_text]
[/fusion_text]
[/fusion_text]
[/fusion_text]
[/fusion_text]
[/fusion_text][:]