Very friendly hosts who created a very good atmosphere. Cosy yellow house around a very nice and clean swimming pool. Nice quiet surroundings.
Dorte & Michael
Vi havde 10 fantastiske dage på Normann Safari Lodge. Værelserne er i top, smagfuldt indrettet med afrikanske temaer, og dejlig rummelige med rengøring hver dag.
Else
I gestori sono due danesi molto simpatici e disponibili che da sei anni hanno deciso di vivere in un luogo così differente dal Nord Europa.
Maria


2020
RECOGNITION OF EXCELLENCE

HotelsCombined

South Africa


Velkommen til Normann Safari

Normann Safari Bush Lodge (hotel) og feriehuse er beliggende i den skønne sydafrikanske bush (blot 1½ km fra Kruger National Park i fugleflugt) og stadig kun 10 min. kørsel til byen, Phalaborwa, der er på størrelse med en dansk provinsby, og kan byde på bl.a. restauranter, supermarkeder, posthus, lufthavn, hospital samt porten ind i nationalparken, ca. 15 minutters kørsel fra os er der også en golf bane.

Normann Safari Bush Lodge er et lille hotel med 6 dobbeltværelser og en familiehytte (2 dobbeltværelser med fælles bad). Nogle af vore værelser er beliggende i hytter med stråtag, andre i den oprindelige bygning med fast tag. Fra de fleste værelserne er der udsigt til et stort svømmebassin, en boma med bar og en lille have. Foran hotellets reception er der fælles arealer under halvtag, trådløst internet, parkering og en dam.

I 2009 forlod Tine & Bjørn Normann Danmark med sønnen, Pierre, for at følge drømmen om at tilbyde gæster at nyde mange gode oplevelser samt fred og ro i naturlige og afslappende omgivelser. Til at starte med havde vi 6 dobbeltværelser, men har senere udvidet med familiehytte og feriehus.