[:en]
Very friendly hosts who created a very good atmosphere. Cosy yellow house around a very nice and clean swimming pool. Nice quiet surroundings.
Dorte & Michael
Vi havde 10 fantastiske dage på Normann Safari Lodge. Værelserne er i top, smagfuldt indrettet med afrikanske temaer, og dejlig rummelige med rengøring hver dag.
Else
I gestori sono due danesi molto simpatici e disponibili che da sei anni hanno deciso di vivere in un luogo così differente dal Nord Europa.
Maria
[/fusion_builder_column_inner]

Beliggenhed

[layerslider id=”2″]

Lidt udenfor byen Phalaborwa, hvor der er lufthavn, hospital, indkøbscentre, restauranter m.m., byen er på størrelse med en dansk provinsby, er Normann Safari beliggende i den fredelige bush. Blot 10 minutters kørsel er der til byen, porten til Kruger National Park samt Hans Merensky Golf Bane.

Normann Safari er beliggende på en grund, hvor der er forskellige antiloper og vortesvin, mange gæster går en lille tur eller nyder en løbetur. Eftersom nationalparken er beliggende blot 1½ km i fugleflugt herfra, kan man indimellem høre lyde fra løver, hyæner og elefanter, men dem har vi ikke her, hvor det er forholdsvis trygt og man kan sagtens færdes på grunden i dagtimerne.

Områdets mange seværdigheder, besøgscentre og aktiviteter er indenfor rimelig afstand, så vores beliggenhed giver gode oplevelsesmuligheder, også i fald man vil foretage sig andet end at nyde opholdet på Normann Safari.

Ordet safari betyder at rejse. Udover indkvartering tilbyder Normann Safari også at være behjælpelig med at lave en decideret safari pakke for grupper, familier med mere, vi skræddersyr ophold med program efter jeres behov. Nedenfor har vi nævnt nogle af de populære udflugter og ophold fra vore safari pakker.

Panorama tur

En herlig heldagstur i de fantastiske landskaber, som Drakensbjergene byder på. Dagen er også rigtig god for de indkøbslystne, her kan handles trævarer, duge, silke og meget mere.

Flodsafari

Ca. 2½ – 3 timer på en 2 etagers båd tager os op og ned ad Olifants floden, vi anbefaler denne tur foregår om eftermiddagen, da stort set alle dyr kommer til floden for at drikke, inden de skal gøre sig klar til natten, samtidig er der mulighed for at nyde en såkaldt ”sundowner”, drikkelse mens solen går ned.

Anderledes dyredag

Endnu en heldagstur fyldt med gode oplevelser – 1. stop er ved et rehabiliterings center, efter ca. 15 minutters interessant foredrag er der rundvisning på stedet, herfra kan der køres til krybdyrspark og afslutningsvis til den berømte flodhest, Jessica.

Game Drives, Bush Walks

Vi samarbejder med flere forskellige, både private reservater og national parken. Game drive er kørsel i åben bil, hvor der forhåbentlig kan ses en masse dyr. På en bush walk går man inde i bushen med bevæbnede rangere, der samtidig fungerer som guider og kan fortælle alverden om den lokale flora og fauna.

Forskole

En hyggelig halvdagstur, hvor vi stopper i lokalt supermarked og køber ind til børnene. Når vi herefter kommer til skolen, viser børnene med smittende glæde, hvad de lærer og leger på sådan en almindelig dag.

Marula

Der findes en speciel frugt i dette område, der hedder marula. Den er på størrelse med en blomme, og indeholder både alkohol og c-vitaminer. Frugten bruges til mangt og meget, men der laves også en fløde likør af den. Fabrikken der står for indsamling og forarbejde ligger bare nogle kilometer udenfor Phalaborwa. De viser med glæde en film om, og giver smagsprøve af, deres Amarula Cream.

Golf, massage, mikro-lette flyvning, lokale dansere mm

Lad os endelig vide om hvilke aktiviteter der har interesse, vi vil med glæde hjælpe med at forhøre på priser, tider og muligheder.

Send os en e-mail og lad SAFARIEN begynde

[:de]
[:]